Tro og vision
Bibel & Missionscentret
Lederskab
Connections Danmark
Børnekirke
TYPE - ungdom
Økonomi

Børne- og juniorarbejde


Babyrum (0 - 3 år)


  • Åbent under alle møder for forældre med børn
  • Lyst og venligt med legetøj, sofa, spiseplads og mikroovn.
  • Direkte afgang til terrasse med sandkasse og bænke.
  • Møderne kan følges via højtaler.
Forældrene har selv ansvaret for pasning af egne børn, samt fælles oprydning af lokalet.


Børnekirken (4-7 årige)
Juniorkirken (8-12 årige)

Bibelen siger klart, at børnene er en vigtig del af Kristi legeme, ikke kun i fremtiden, men også her og nu. Vi tror og oplever allerede, at børn kan være betydningsfulde medarbejdere i Guds Rige.
Vi ønsker derfor, at børnene skal lære om bibelens fulde evangelium og få et personligt fællesskab med Gud, Jesus og Helligånden. Børnene skal ikke "kun" høre om de bibelske beretninger, men også lærer om de bibelske sandheder, så de oplever og lærer, at Ordet er levende i deres aktuelle hverdag.

Aktiviteter

Alle mennesker består af ånd, sjæl og legeme og har brug for omsorg og udfordring på alle tre områder. Vi giver derfor også god plads til fællesskab, ofte omkring en lille forfriskning. Ligeledes har vi sang, leg, kreative aktiviteter og fri leg.

Vi har et dejligt udendørs areal, hvor man kan lege. Ligeledes har kirken en indendørs aktivitetshal, hvor man kan lege og spille bold. Ligeledes har vi sang, kreative aktiviteter, samt organiseret og fri leg.

Medarbejdere

Medarbejderne er alle frivillige forældre, unge og andre voksne fra kirken, som ønsker at give deres bidrag til det vigtige arbejde. Nogle fungerer som ledere og andre som medhjælpere. Vi værdsætter folks forskellige evner og prøver at sammensætte nogle teams af medarbejdere, som supplerer hinanden. Alle medarbejdere skal have modtaget Jesus, som deres personlige frelser og ønske at leve et liv med Ham i deres hverdag.

Bibel & Missionscentret, Thyparken 11, 7700 Thisted, Denmark | (+45) 21977700
© 2018 Bibel & Missionscentret. Alle rettigheder forbeholdt
Design og programmering: Daniel Madsen | Grafik: Jill Torp
Download Adobe Reader  Download Flash Player