Tro og vision
Bibel & Missionscentret
Lederskab
Connections Danmark
Børnekirke
TYPE - ungdom
Økonomi

Cellegrupper


Ønsker du en dybere og mere familiær oplevelse af Bibel & Missionscentret?
Vil du gerne lære nye mennesker at kende og opbygge solide venskaber?
Vil du gerne træne og udvikle dit åndelige liv. Så er en cellegruppe svaret for dig...

Hvad er en cellegruppe?
En cellegruppe giver dig en mulighed for at skabe venskaber, vokse i troen og opleve fælleskabet med andre i en mindre gruppe. Atmosfæren i en cellegruppe er afslappet, venlig, støttende og giver en fantastisk mulighed for at opbygge venskabs relationer.

Grundprincippet for en cellegruppe er livsbekræftende fællesskab. Værten er forskellige medlemmer af kirken der ugentligt åbner deres hjem for fælleskab. Der kan være forskellige mødetidspunkter for de respektive grupper.
Cellegruppe lederne er mennesker som fuldt ud forstår kulturen, ånden og værdierne i Bibel & Missionscentret, og er i stand til at formidle disse i grupperne.

Et cellemøde indeholder kaffe/the og nogle gange mad, bøn, lovsang og tilbedelse samt samtaler om hvordan vi tilegner os og vokser i det Gud har for os som enkelt personer og som kirke.

Livet er til for at blive levet i fællesskab og ikke i isolation. Vi opmuntrer derfor alle som er en del af, eller ønsker at vide mere om Bibel & Missionscentret, til at blive en del af en cellegruppe.
Cellegrupper er en fantastisk måde at vokse nærmere Gud og hinanden på.

Cellegrupper handler om at leve livet – dele livet – nyde livet.

Kontakt Debby Larsen hvis du ønsker at deltage i en cellegruppe.Bibel & Missionscentret, Thyparken 11, 7700 Thisted, Denmark | (+45) 21977700
© 2018 Bibel & Missionscentret. Alle rettigheder forbeholdt
Design og programmering: Daniel Madsen | Grafik: Jill Torp
Download Adobe Reader  Download Flash Player